Vi tilbyder

Udvendigt malerarbejde

Vi tilbyder

Her på siden kan du få et overblik over vores udvendigt malerarbejde. Har du spørgsmål til en maleropgave, er du velkommen til at henvende dig!

Udvendigt malerarbejde på facader

Er din facade slidt, eller ønsker du en visuel forandring udendørs? Vi laver smukke facader ud fra dine ønsker og behov. Vi rådgiver dig gerne.

Tid til udvendigt malerarbejde på huset?

Vi kan stå for at male hele huset! Måske er malingen slidt, eller måske ønsker du at fornye dit hjem med en opfriskende og fornyende farve?

Døre og vinduer

Vi har stor ekspertise i at male vinduer og døre. Vi maler dine vinduer og døre, så de kan holde til alt slags vind og vejr, som de udsættes for.

Træbeskyttelse

Træværket udsættes for alt slags vind, vejr og blæst. Vi sikrer dig et solidt og sundt træværk, der holder i mange år med vores træbeskyttelse.

udvendigt malerarbejde
udvendigt malerarbejde

Alt i udvendigt malerarbejde

Aleksander Malerfirma er dine malere med stor erfaring i branchens felt inden for udvendigt malerarbejde. Vi har styr på de nyeste metoder og tendenser, hvad angår malerteknikker og designs. Vi tilbyder selvfølgelig uforpligtende rådgivning, hvis du har behov for det!

Materialer & produkter

Vi benytter kvalitetsmaterialer til vores udvendigt malerarbejde

Her hos Aleksander Malerfirma benytter vi os udelukkende af materialer af den bedste kvalitet. Vi benytter os som udgangspunkt af vores leverandør Flügger. Vi benytter Flügger, da det er et mærke, der er anerkendt og hverken går på kompromis med kvalitet eller resultat. Flügger har derudover alt i maling og udstyr til indendørs- som udendørs malerarbejde.
 

Vi tager højde for dine ønsker og behov

Vores førsteprioritet er vores kunder ønsker og behov. Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes ønsker til farve, stil og materiale. Ud fra vores mange års erfaring i branchens felt, kan vi tilbyde at rådgive ud fra vores ekspertise i professionelle resultater og gode materialer. Vi har styr på tendenserne, hvad enten du ønsker et traditionelt- eller utraditionelt look.