Vi tilbyder

Opsætning af tapet

Opsætning af tapet

Vi har stor ekspertise i veludførte tapetseringer og opsætning af tapet. Ønsker du derfor en hurtig og professionel opsætning, kan du tage kontakt til os allerede i dag.

Fjernelse af tapet

Har du behov for en erfaren maler, der kan fjerne dit tapet effektivt og skånsomt, kan du trygt henvende dig til os.

Solide materialer

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsmaterialer, hvad enten det drejer sig om maling eller tapet. Vi går ikke på kompromis!

Opsætning af tapet

Slip besværet og lad os stå for opsætning af din tapet. Vi tapetserer omhyggeligt og effektivt. Det handler om det gode resultat!

Flotte resultater

Vi er professionelle i vores arbejde, og det kan ses! Vores kvalitetsmaterialer, produkter og gode håndværk, gør det muligt.

Opsætning af tapet, tapetsering
Opsætning af tapet, tapetsering

Spar tid og lad os klare din næste opsætning af tapet

Det kan måske virke fristende at begynde at tage tapeten ned selv eller lave tapetsering. Ønsker du dog en effektiv og skånsom proces, bør du henvende dig en professionel. Det er en effektiv løsning, som sparer dig tid og sikrer dig et godt resultat. Henvend dig meget gerne, hvis du ønsker hjælp med tapeten, hvad end det drejer sig om opsætning, nedtagning eller en faglig rådgivning.

Vi udfører også:

En grundig spartling

Ønsker du en perfekt nymalet væg, er det ikke nok bare at male den. Hos Aleksander Malerfirma ved vi, at et godt grundlag er vejen mod det perfekte resultat. Derfor er en spartling altid en god idé, og vi spartler med stor ekspertise i vores felt. En spartling er din sikkerhed for en jævn og glat overflade, som forudsætter en smuk og glat væg. Vi tilbyder spartling og kan også udføre den efterfølgende maleopgave. 

 

Tapetsering i alle farver og mønstre

Vi tilbyder at udføre professionelle tapetseringer af alle former. Herunder ensfarvet, mønstertapet, strukturtapet og meget mere. Det handler udelukkende om dine ønsker og behov. Vores erfaring i branchen har givet os stort kendskab til markedets tendenser og designs. Tapetsering er en god mulighed for at give boligen nyt liv, hvad end du tapetserer med en farve, et mønster eller noget helt tredje.