Vi tilbyder

Indvendigt malerarbejde

Vi maler

Her på siden kan du få et overblik over vores indvendigt malerarbejde. Har du spørgsmål til en maleropgave, er du velkommen til at henvende dig!

Indvendigt malerarbejde af vægge

Hvad er smukkere end en nymalet væg i en bolig? Vi tilbyder at male dine indvendige vægge professionelt ud fra dine ønsker til farvevalg og stil.

Indvendigt malerarbejde af lofter

Vi kan male lofter af alle typer, hvad enten det er gips, beton, skråvægge eller træbjælker! Vi har specialiseret os i at male i alle højder.

Ved fraflytning

Vi tilbyder at male din lejlighed, når du skal flytte ud. Slip besværet og lad os gøre det ordentligt i første omgang. Vi kan selvfølgelig også male ved indflytning.

Døre og vinduer

Vi maler alle typer vinduer og døre i hjemmet. Måske skal døren friskes op med en ny farve eller måske er vindueskarmen slidt? Kontakt og hør mere!

Indvendigt malerarbejde
Indvendigt malerarbejde

Mange års erfaring inden for indvendigt malerarbejde

Vores mange års erfaring inden for indvendigt malerarbejde, er din sikkerhed for et resultat i den bedste kvalitet overhovedet. Vi maler altid med udgangspunkt i dine ønsker og ud fra de nyeste- og bedste metoder på markedet. Vi maler udelukkende med produkter af kvalitet, som er en forudsætning for holdbare resultater.

Vi er fleksible!

Fremgår dine behov ikke af siden?

Aleksander Malerfirma er dit fleksible Malerfirma, der tilbyder at male traditionelt, såvel som utraditionelt. Det betyder, at du altid har mulighed for at henvende dig for at høre, om vi kan male noget for dig. Måske drejer det sig om legehuset i haven, spisebordet eller noget helt tredje. Vores erfaring på området gør det muligt at være fleksible og mestre avancerede opgaver!

 

 

Vi tilbyder indvendigt malerarbejde i hele Danmark

Aleksander Malerfirma er dit lokale Malerfirma med base i Bramming. Vi holder til i Jylland, men tilbyder professionelt malerarbejde i hele Danmark. Har du derfor en opgave på Fyn eller Sjælland, er du også velkommen til at tage kontakt. Du kan være sikker på, at vi kan varetage din opgave, så du får et holdbart og professionelt resultat. Kontakt os i allerede i dag!