Står du og mangler professionel hjælp til indvendigt malerarbejde? Så kan vi uden tvivl hjælpe dig. Vi har flere års erfaring med indvendigt malerarbejde i Bramming, Esbjerg og andre omkringliggende områder. Vi hjælper gerne med maling af alt fra lofter til vægge og døre og vinduer.

Skal du bruge en dygtig, pålidelig og erfaren maler i Bramming? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi påtager gerne din opgave.

Kontakt os i dag

Indvendigt malerarbejde af vægge

Hvad er smukkere end en nymalet væg i en bolig? Vi tilbyder at male dine indvendige vægge professionelt ud fra dine ønsker til farvevalg og stil. Er du i tvivl om hvilke farver der bedst vil opnå dit mål, kan vi naturligvis være behjælpelige med rådgivning. På den måde sikre vi at du får det ønskede resultat.

Indvendigt malerarbejde af lofter

Vi kan male lofter af alle typer, hvad enten det er gips, beton, skråvægge eller træbjælker! Vi har specialiseret os i at male i alle højder.

Maling af flyttelejlighed

Skal du flytte og har svært ved at overskue det nødvendige malerarbejde der følger med? Så kan vi tilbyde at male din lejlighed, når du skal flytte ud. Slip besværet og lad os gøre det ordentligt i første omgang. Har du brug for maling af lejlighed ved indflytning, kan vi naturligvis også være behjælpelige.

Døre og vinduer

Aleksander Malerfirma maler alle typer vinduer og døre i hjemmet. Måske skal døren friskes op med en ny farve eller måske er vindueskarmen slidt? Vi udføre altid arbejdet med dine ønsker i fokus.

Få et tilbud på indvendigt malerarbejde

Skal vi stå for at male din bolig indvendig? Så tøv ikke med at give os et kald på telefon 42 31 28 67. Du har også mulighed for at skrive til os via e-mail aleksander.maler@mail.com eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på opgaven.